Биография

За Нас
Алекс и Влади

Биография

Нашата история

Ние сме Алекс и Влади и сме близначки.
На 23 години и сме български певици и дует от 2013г., когато кариерата ни изгря от телевизионното музикално реалити – X factor Bulgaria.

През 2014 г. подписахме с музикалната компания „Монте Мюзик“, в който неин музикален продуцент е Графа. Заедно с тях изадохме дебютната ни песен – „Двойна игра“ и сме запазили всички хубави спомени с екипа на Монте Мюзик.

През 2015г. се разделихме с музикалното семейство на Графа и се зароди химията между нас и Rap-A-Holic Studio, начело с рапърите Young BB Young.

Освен като певици, ние се изявяваме и като композиторки, текстописки и модели. Обичаме да изразяваме себе си, чрез музиката и оттогава насам сме независими артисти и работим над авторските ни песни с помощта на нашият музикален продуцент Stefosnikat ot Nos – Young BB YOUNG.

В края на 2016-та година пуснахме втората ни песен “Уж говорим“ ft. Ndoe., а след това през лятото на 2017г. и най-голямото ни R&B парче – “1 х 1“. След участието ни във Vip Brother през 2017г., пуснахме тотално най-якият ни хит – “Имаме Цялото Време” заедно с Young BB Young и покорихме всички ТВ, Радио и Онлайн класации на 1-во място в продължение на цял месец.

Това се повтаря и с песента ни “Мерак”, през пролетта на 2018-та година.

Не след дълго, в средата на 2018-та година започнахме дебютният ни албум “Само за свободни”. 2018-та година е категорично най-вдъхновяващата година за нашата музикална и продуцентска компания Rap-a-holic Studio, начело с нас и Young BB Young и прекрасните Sky Brothers, с които работим по музикалните ни видеоклипове.

Благодарим ви за любовта и за прекрасната споделена 1 година, в която успяхме да ви представим 8 от 13 песни от албума ни с видеоклипове, които покориха всички ТВ, Радио и Онлайн класации.

Track 1 – “Само за свободни“, който ви представихме с видеоклип, а след това пуснахме в продължение на 1 година – Тrack 2 – “Superman“, Track 3 – “Mafiot” , “Track 4 – За Мама”, Track 5 – “Правя го за нас”, Track 6 – ”Love Story”, Track 7 “Mars & Venera” и Track 8 “ITALIANEC” отново с музикални видеоклипове.

Албума ни “Само за свободни” съдържа 13 Track-a , като последните чисто нови 5 песни, които са наистина прекрасни, ще имате възможност да ги чуете премиерно, като го закупите!

Потопете се заедно с нас в едно емоционално преживяване със смях и сълзи с албума ни “Само за свободни” и очаквайте още безброй музика от Rap-a-holic studio!

С обич,
ALEX & VLADI

Booking

Свържете се за участия

Интересно

7 интересни факта за Алекс и Влади:

  1. Влади пише с дясната ръка, а Алекс с лявата ръка.
  2. Влади е по-голяма от Алекс с 45 минути.
  3. Влади е по-висока от Алекс с 1 см.
  4. Алекс има бенка на лявата буза на лицето и това е най-отличителният белег по който може да ги различавате.
  5. Любимият цвят на Алекс е розово, а на Влади е оранжево.
  6. Влади има персийска котка, а Алекс френски булдог.
  7. Нетипично за близначки, Алекс и Влади не живеят заедно от седемнадесет годишни.